PIAB vakuumtransport i fødevareindustrien

Brugervenlighed og funktionalitet med PIAB vakuumtransport

Fødevare- og drikkevareindustrien fokuserer på hygiejnisk og sikker produktion, der opfylder de strenge krav fra FDA, EU, ATEX og andre krav uden at gå på kompromis med sundhed, sikkerhed eller produktkvalitet. Piabs innovative produkter og løsninger er modulopbyggede i design og sikrer den højeste kvalitet af færdigvarer.

Alt vores udstyr til fødevareindustrien fra PIAB, som er i  kontakt med fødevarer skal ledsages af en overensstemmelseserklæring. Overensstemmelseserklæringen er et resumé af virksomhedens kontrolarbejde og skal vise, at materialet/materialer er i overensstemmelse med reglerne. Begrænsninger i anvendelsen af materialet skal bl.a. fremgå af overensstemmelseserklæringen, fx hvor lang tid fødevare og materialet kan bringes i kontakt, og de temperaturer, som det kan udsættes for.

Vakuumtransport-pulver-dosering-i-foedevareindustrien-PIAB
skånsom Pneumatisk transport med vakuum til mælkepulver

→Skånsom pulver og granulat håndtering

Pulver og ingredienser i fødevareindustrien er et stort område. Når vi skal transportere og dosere pulver, kan det være vigtigt at blandingsforhold i pulveret er det samme, før og efter vakuumtransporten fra PIAB har ført pulveret igennem en rørledning eller slange. Og det er også vigtigt at vi gør det på en pålidelig og skånsom måde, så pulveret eller ingredienserne ikke bliver beskadiget . 

I produktionen af instant food såsom tørre supper, nudler, saucer osv. er materialerne ofte støvede og kan være fede, så det er afgørende at bruge udstyr, der er let at rengøre og giver mulighed for hurtig skift mellem produkter. For visse materiale- blandinger vil tæt Dense-phase bidrage til at minimere adskillelse. Vores vakuumtransportører er designet som et lukket system, der vil bidrage til at øge produktiviteten samt sikre medarbejdernes sundhed og sikkerhed. 

→Funktionalitet med PIAB

Den ultimative  procesoptimering til fødevareindustrien, når der er ekstra krav til at skulle transportere mange forskellige typer pulver eller ingredienser. Vi har sammen med PIAB udviklet et unik vakuumtransportsystem som er selvoptimerende. 

piFLOW®p SMART er en  vakuumtransportør målrettet primært til industrier, der håndterer mange forskellige materialer og/eller dem, hvor der skal foretages hyppige ændringer på materialerne som skal transporteres. piFLOW®p SMART bruger maskinlæring til automatisk at tune processen, hvilket resulterer i et fejlfrit flow af materialer. Smart nok til at konfigurere sig selv og hurtigt justere indstillinger under hensyntagen til miljøforhold som temperatur og fugtighed, den slår selv den mest erfarne operatør hver gang! kræver minimal vedligeholdelse.

PIAB-pulvertransport-fødevare-ingredienser-vakuum
Vakuumtransport-pulvertransport-pneumatisk-transport-PIAB

→Brugervenlighed med PIAB

Menneskelig fokus med en PIAB: Nem vedligeholdelse, hygiejnisk og sikker for menneskelig interaktion. For mange af de nutraceutiske produkter er kravene i fødevareindustrien lige så høje som i medicinalindustrien med lignende udfordringer såsom krydskontaminering og støvdannelse. Piabs piFLOW-premium vakuumtransportører er designet til at løse disse udfordringer. Da der er behov for ofte skift af pulvermaetrialer er det vigtigt at have transportudstyr, som er alsidigt, nemt at rengøre og kan imødekomme en hurtig omskiftning. Vi tilbyder også fødevaregodkendte løfteudstyr som vakuumløfteåg,  vakuumsugekopper og linearteknik. 

→Rengøring og hygiejne med PIAB

Typiske materialer, der transporteres med vakuumtransportører er sukker, salt, mel, kaffe tee, Gluten, mælkepulver, vitamin, protein, Amino, nødder, cacao, ost, mandler, mùsli, cornflakes, majs, sesam, Slik og folinsyre.  Da der er behov for ofte skift af matrialer er det vigtigt at have transportudstyr, som er alsidigt, nemt at rengøre og kan imødekomme en hurtig omskiftning.

Videoen viser hvor hurtigt og nemt vores  PIAB vakuumtransportør, kan skilles i få dele, så den nemt kan rengøres uden brug af værktøj.

Afspil video
EC1935 2004 atex ex vakuumtransport piab

→Godkendt og certificeret

Vores udstyr er certificeret indenfor fødevaregodkendelser og designet til nem rengøring. 

Fødevare- og drikkevareindustrien fokuserer på hygiejnisk og sikker produktion, der opfylder de strenge krav fra FDA, EU, ATEX og andre krav uden at gå på kompromis med sundhed, sikkerhed eller produktkvalitet. Piabs innovative produkter og løsninger er modulopbyggede i design og sikrer den højeste kvalitet af færdigvarer.

  • FDA, USDA 
  • EC no. 1935/2004
  • EC no.  10/2011
  • ATEX støv zone 20/21/22. 
  • ATEX gas zone 0/1/2