Vores team

Martin Tækker-Stifter-CEO-Provak-PIAB-Profil

Martin Tækker

Stifter af selskabet. Ekspertise områder: Dimensionering og specificering af løsninger.  Procesoptimeringer der giver værdi på arbejdsmiljø og efektivisering.  Udspecificering og beregning af hvilke komponenter der skal bruges. Forståelse for de tekniske og hvilke udfordringer, der kan være i forskellige produktionsmiljøer. Optimering af processer i produktion med Lean som speciale, Udbredt forståelse for kundernes behov.  Erfaring: 18 år i branchen. Produktchef, salgschef og projektleder. Hjælper fabrikker med optimeringer. Jeg afdækker kunders behov og tilpasser løsninger.  OM: 47 år. Et veludført arbejde med tilfredse kunder, er kerneværdien.  Passioneret golfspiller.

Poul B. Jakobsen

Poul B. Jacobsen

Partner i selskabet. Udvalgte ekspertise områder: Stor erfaring i at vurdere projekter, at tilrette sig viden og specialist i pulvertransport systemer. Stort netværk i branchen.  Erfaring: 40 år i branchen, og er ejer af den rådgivende ingeniørvirksomhed: Process engineering A/S, der har deres hovedområder indenfor Energi & Renewables, Industri, Food & Biotech og Pharma. OM: 58 år. Entreprenør og kunstentusiast.

Fredrik Bjørnsson

Fredrik Bjôrnsson

Ekspertise områder: Særdeles erfaren person, når der skal installeres og indkøres pulvertransport løsninger og ergonomiske løfteanordninger. Kan udforme og designe nye systemer som passer til fabrikslayout.  Specialist i modulopbygget vakuumtransport løsninger. Ekspert i mekanisk konstruktion og kompressorer. Erfaring med elektriske styringer PLC. Erfaring: 18 år i branchen med montagearbejde og løsninger dertil. OM: 41 år. Kerneværdi: veludført montagearbejde. 

Jørgen P. Jensen

Jørgen P. Jensen

Udvalgte ekspertise områder: Marketing specialist. Programmering og optimering af hjemmesider - SEO, Google, Content marketing Erfaring: 25 år med web programmering  OM: 55 år. Webnørd og passioneret golfspiller

Michaelahansen-økonomi-regnskab-provak

Michaela Hansen

Ekspertise områder: Økonomi og rådgiver. Hjælper med regnskab og den daglige drift med bogholderi og registreringer af diverse Kunder og leverandører. 15 års erfaring i drift af virksomheder. Passioneret hestepige.

piab logo min

www.PIAB.com

Ekspertise områder:   PIAB er producent og specialister og udvikler af  vakuumteknologi, vakuumtransport og  dimensionering. Har udviklet et utal af specialløsninger til håndtering af pulvere og granulat i fødevare- og medicinalindustrien. Erfaring: PIABs salgsingeniører og teknikere har mange års erfaring med vakuumautomatisering og materialehåndtering. Et stort team af specialister der designer løsninger indenfor intern materiale transport og ergonomiske løfteanordninger. Et stort team der hjælper med de forskellige spændende udfordringer, vi står over for. En global verdensførende leverandør indenfor Investor Group med cirka 1000 ansatte på verdensplan og en omsætning på 3 mia.

SP technologies

www.sptech.dk

SP-Technologies, er et søsterselskab som sætter vi en stor ære i at tilbyde de rigtige løsninger og komponenter til den rette pris. Vi fokuserer på kvaliteten i at tilbyde den rigtige vare første gang. SP tilbyder Big-bag fyldning, big-bag tømning og sækketømning Sigtning og separering af partikler i tør- og våd industrien Udstyr for afvejning og emballering Mekaniske og pneumatiske transportsystemer Blanding og dosering Sukker/salt silo og siloudtag.

Process enginering raadgivning af proces anlaeg

www.proeng.dk

Process Engineering er et søsterselskab, der er en velkendt rådgivende ingeniørfirma, der servicerer og rådgiver procesvirksomheder i både igangværende og fremtidige projekter. Igennem 20 år har de ydet deres ekspertise inden for en lang række brancher, hvilket gør, at de har særligt stærke kompetencer inden for Energy & Renewables, Industri, Food & Biotech og Pharma.