PIAB premium vakuum-transportører

vacuum conveyor for powder and bulk

Højkvalitets, ATEX-certificerede, højtydende pneumatiske vakuumtransportører fra PIAB

piflow premium 400 med niveausensor

piFLOW premium 400

Vakuumtransportør i rustfri ASTM 316L, RA 0,4. Kapacitet op til 4,5 tons/timen. 

piFLOW premium 800 med fluidisering

piFLOW premium 800

Vakuumtransportør i rustfri ASTM 316L RA 0,4. Kapacitet op til 7,0 tons/timen. 

piFLOW premuim 1200 med mekanisk vakuumpump

piFLOW premium 1200

Vakuumtransportør i ASTM rustfri 316L. Mekanisk pumpe. Kapacitet op til 12 tons/t.

Driftsikkerhed

Strenge krav til driftsikkerhed
piFLOW®PREMIUM vakuumtransportør fra Piab er af højeste kvalitet og er yderst effektiv. Den er fremstillet af rustfrit syrefast 316 poleret stål og udviklet som svar på de strenge krav til driftssikkerhed og hygiejne i fødevare-, farmaceutiske og kemiske sektorer. Hvis du ønsker en driftssikker håndtering af pulver og ingredienser i mange år frem, så skal du vælge en PIAB piFLOW®premium vakuumtransportør.

piab piflow premium vakuumtransportør
PIAB automatic control Conveyor 2048x1551 1

Procesoptimering

Automatisering med PIAB’s vakuumtransportører gør det enkelt at optimere udfordrende håndtering af pulver. Vores PIAB piFLOW® Premium vakuumtransportører er alsidige modulære enheder, der kan tilpasses til enhver opgave, uanset om det involverer vanskelige pulver, stor kapacitet eller farlige pulvertyper.

Med PIAB piFLOW® Premium vakuumtransport fra PIAB kan du transportere en bred vifte af bulkmaterialer, små dele, pulver og pigmenter under vakuumforhold i enten dilute phase eller dense phase gennem rør eller slanger. Installationen af vakuumtransportørerne er enkel, og de er nemme at betjene. Vakuumtransport bidrager til at opretholde et rent produktionsmiljø og reducerer spild. Lad Provak og PIAB  hjælpe dig med at optimere din pulverhåndtering.

Sikkert og lukket system

Transport imellem processer
Ved fremstilling af lægemidler transporteres pulver gennem procestrinene enten gennem manuel håndtering eller en automatiseret løsning. Udfordringer, der skal løses, er mange såsom sundhed og sikkerhed for personalet, forurening, materialeadskillelse, produktspild samt overholdelse og kvalitet. Vores løsninger er tilpasset dine behov, hvilket muliggør et sikkert og lukket system mellem dine procestrin. Vi tilbyder intelligent designede løsninger, der effektivt forbinder flowet fra start til slut.

Automatisering af din pulverhåndtering

download catalog piab conveyor system