piFLOW® premium 800

Provak og PIAB præsenterer piFLOW® premium: en topmoderne vakuumtransportør designet i syrebestandigt rustfrit stål (ASTM 316L), der opfylder FDA’s høje hygiejnekrav. Vores vakuumtransportører er ATEX-støvcertificeret, mens piFLOW®p og piFLOW®t er ATEX-gascertificeret. Med dette er overførsel af pulver og granulater fra punkt A til B, såsom fyldning og tømning af store poser, tromler, poser, møller, sigter, mixere og blandere mulig. Skrøbelige produkter som tabletter kan også transporteres. Vores vakuumtransportører kan fungere i eksplosive atmosfærer eller til hygiejneformål. Vi giver dig valget mellem en ejektor-drevet vakuum-pumpe eller en mekanisk pumpe, afhængigt af hvad der passer dig bedst.

 

 • Kompakt og modulopbygget design.
 • Gummi- og plastmaterialerne i transportøren er antistatiske.
 • ATEX-overensstemmelse.
 • COAX® teknologi.
 • Indbygget Fluidisering kegle.
 • Energieffektiv med lavt støjniveau.
 • Nem at vedligeholde og rengøre.
 • Transportøren er designet i henhold til USDA-retningslinjerne.
 • Primært beregnet til brancher, der håndterer levnedsmidler, kemiske og farmaceutiske produkter.
 • Stålkvalitet ASTM 316L.
 • Løsninger, der bidrager til støvfri transport.
 • Filter kan fås ned til filtrering på 0,5 μm.
 • Automatisk filterrengøring.
 • Alle materialer, der er i direkte kontakt med det transporterede produkt, er i
  overensstemmelse med FDA og EF nr. 1935/2004, EF nr. 10/2011.
piFLOW premium 800 med fluidisering
Kapacitet:   
piFLOWpremium 8005 meter 7,0 tons/timen
piFLOWpremium 80010 meter 4,0 tons/timen
piFLOWpremium 80020 meter 2,0 tons/timen

piFLOW®p – høje krav til vakuumtransport
piFLOW®p produktsortimentet er det mest alsidige, førsteklasses tilbud blandt Piab vakuumtransportører. De fås med 2, 3, 7, 14, 33 og 56 l [0,07, 0,11, 0,25, 0,49, 1,17 og 1,98 ft³] batchstørrelser, som kan transportere op til 15 tons/time [30 000 lbs/time] . Uanset skalaen, kan en piFLOW®p dække den på tværs af en bred vifte af applikationer inden for fødevare-, medicinal-, kemikalie- og additivfremstillingsindustrien. piFLOW®p-serien er designet med et syrefast rustfrit stålhus (ASTM 316L), opfylder kravene fra FDA, EC nr. 1935/2004 og EU nr. 10/2011. Afhængigt af konfigurationen kan piFLOW®p leveres med ATEX Gas, ATEX Dust eller både ATEX Gas og Dust certificeringer. piFLOW®p transporterer en bred vifte af faste materialer, såsom pulvere, granulat og partikler. Eksempler omfatter næringsstoffer, hjælpestoffer, metalpulver, sukker, mælkepulver, gærpulver, drikkeblandinger, ostepulver, krydderiblandinger, harpiks, kakao, toner, korn, frysetørrede frugter, zirconiapulver, xylitol og mange flere… piFLOW®p-serien sørger for at transportere solide materialer uanset skalaen. De mindre vakuumtransportører i piFLOW®p-serien er perfekte, når en lille mængde hjælpestoffer skal transporteres til en tabletpresse eller tilfælde, hvor transportøren skal arbejde i et begrænset rum. De mellemstore vakuumtransportører bruges til at tilføre sigter i additiv fremstilling eller til at fylde eller udtømme tromler/sække, blandere osv. PiFLOW®p vakuumtransportører med højeste kapacitet er påkrævet ved opladning af reaktorer, blandere eller påfyldning/tømning af big bags. piFLOW®p-serien fås i fire automatiseringsniveauer. Standardversionen giver dig alle de pålidelige, væsentlige funktioner ved vakuumtransportører. BVO eller Batch Volume Optimization har en niveausensor, der hjælper med opsætningen af den mest kritiske parameter, opladningstimeren, hvilket gør opsætningen og driften af vakuumtransportøren nemmere og sikrere. CCO eller Conveyor Cycle Optimization fungerer med to niveausensorer, der optimerer hele batchen, hvilket øger brugervenligheden. Med CCO skal kun den transporterede luftmængde indstilles manuelt. Auto-tuning er en fuldautomatisk løsning, der optimerer den fulde systemopsætning for ekstremt reduceret tid ved materialeskift. Det eliminerer behovet for manuelle timerindstillinger takket være de to separate niveausensorer, der lader den elektriske kontrolenhed vide, hvornår vakuumtransportøren er fuld, og hvornår den er blevet helt tømt. Rørledningstømningsenheden forhindrer potentielle blokeringer i rørledningerne, og lufttransportenheden indstiller endda forholdet mellem luft og materiale automatisk. Systemet bruger maskinlæring og tuner sig selv automatisk, selv under hensyntagen til miljøfaktorer som temperatur og fugtighed, justeres automatisk, når disse svinger. Både CCO og Auto-tuning arbejder i et system udstyret med den elektriske styreenhed ECU-15, som gemmer de transporterede materialer og opskrifter.

 • Fødevare industri
 • Pharma industri
 • Kemiske industri

Send en mail til : mta@provak.dk 

Salt, sukker, peber, kanel
Nødder, Mandler, Pekannødder,Valnødder
Calciumkarbonat
Carbon BlackCitronsyre
Citronsyre Kakaopulver
Kakaopulver Kaffe
Kaffemajs måltid
MajsmelKrummegummi
Krumme gummi Diatoméjord
Mel
FlyveaskeFumed Silica
SilicaGarnet
Granatkorn
Korn
Hamhydreret kalk
Hydreret kalkmælkpulver
Mælkepulver Plast
Plast Kaliumkarbonat
Kaliumkarbonatpulver
Pulver Ris
Rissalt
SaltSilica Sand
Silica SandSoda Ash
SodaaskeNatriumsulfat
Natriumsulfatstivelse
Stivelsessukker
SukkerSvovl
SvovlTalc
TalkTitaniumdioxid

Martins omfattende erfaring, som dækker roller fra projektleder til produktionskoordinator hos anerkendte virksomheder såsom Labotek A/S, Lesjöfors AB, Sandvik Coromant og Sandvik Materials Technology, understreger hans brede faglige kompetence. Hans ekspertise i at lede projekter, optimere processer og drive vækst inden for hver organisation, beriger Provak med et unikt og værdifuldt perspektiv.

I sin tidligere stilling som salgsingeniør og produktchef, har Martin haft en nøgleposition i at udforme og specificere tekniske løsninger, med en dybdegående forståelse for automatisering gennem anvendelse af vakuumtransportører, vakuumteknologi, maskinteknik og implementering af Lean-processer. Denne baggrund bidrager væsentligt til Provak ved at sikre en integreret tilgang til at adressere og løse komplekse industrielle udfordringer.

Gennem Martins lederskab og tekniske indsigt, står Provak stærkt rustet til at møde fremtidens udfordringer med innovative løsninger, der ikke blot optimerer processer, men også bidrager til bæredygtig vækst og effektivitet for vores B2B-klienter.

Proces tilbehør