Cellesluser

Cellesluser

Optimere produktflow i rørtransport. Vores cellesluser har et veletableret ry for at kunne håndtere pulver og granulerede produkter fra alle industrier, såsom mejeri, fødevarer, farma, plast og kemikalier.  DMN og Coperion cellesluser

Cellesluser optimere pulverprocesser:

  • Optimeret styring af produktflow til forudbestemt kapacitet i vores vakuumtransport systemer.
  • Vedligeholdelse af trykforskel mellem processer, f.eks. i vores vakuumtransport systemer.
  • Eksplosionsbarriere for sikkerhedsbeskyttelse.
  • Flammebarriere for proaktiv håndtering af flammer.
  • Isolering af processer, f.eks. i spraytårn, for optimal effektivitet.
Cellesluse-DMN-rotary-valve-Coperion

Cellesluse fødevare

DMN westinghouse MZC-ll Celleslusen er blevet brugt i vid udstrækning i sanitære applikationer. Let aftagelig rotor, som kan fjernes inden for få minutter for at lette inspektion og rengøring. Konfigurationen med direct-drev har en meget smal konstruktion i forbindelse med en frekvensomformer, resulterer i en meget fleksibel, sikker og vedligeholdelsesfri enhed (ingen kæder eller fedt). Udtrækket på glideaksler tilbyder en høj grad af operatørsikkerhed og giver en betydelig fleksibilitet i rengøring og vedligeholdelse af udstyret. Desuden sikrer stabiliteten af Udtrækket på glideaksler at rotoren let kan flyttes ind og ud af huset uden at beskadige huset eller rotorbladene.

Cellesluse til mejeri

AL-AXL Cellesluse er designet til brug i fødevare-, dyrefoder-, kemiske og farmaceutiske industrier, hvor der gælder meget høje standarder. Denne Cellsluse har et officielt USDA-certifikat for accept til brug i mejerianlæg og er valgfrit tilgængelige i overensstemmelse med EC 1935/2004-direktivet.  Konstruktion er designet til at undgå bakteriologisk kontaminering. Alle produktkontaktflader er i fødevaregodkendt materiale og glat polerede.

 

Rotary Valves, cellesuser
coperion rotary valves Cellesluse

Cellesluse unik sanitær

Cellesluse fra Coperion i et unikt Sanitært produktdesign. Driftssikkerhed og holdbarhed.
Nem at rengøre: Hurtig, effektiv rengøring og inspektion på grund af optimal tilgængelighed.
Certificerede CIP-versioner (Cleaning in place) 

Vakuumtransportør med cellesluse

Vi laver kundetilpassede løsninger med PIAB vakuumtransportører og Cellesluser. Ved at sammenbygge er det muligt at lave unikke pneumatiske transportsystemer. Vi kan på den måde sikre større kapacitet ved at muliggøre kontinuerlig pneumatisk vakuumtransport. Vi kan forøge den lodrette transportlænge med 3 gange. Ring og hør nærmere. 

PIAB vacuum conveyor piflow med cellesluse

Specialister i pneumatisk transport