Cellesluser

Cellesluser

Optimere produktflow i rørtransport. Vores cellesluser har et veletableret ry for at kunne håndtere pulver og granulerede produkter fra alle industrier, såsom mejeri, fødevarer, farma, plast og kemi.  

Cellesluser optimere pulverprocesser:

  • Optimeret styring af produktflow til forudbestemt kapacitet i vores vakuumtransport systemer.
  • Vedligeholdelse af trykforskel mellem processer, f.eks. i vores vakuumtransport systemer.
  • Eksplosionsbarriere for sikkerhedsbeskyttelse.
  • Flammebarriere for proaktiv håndtering af flammer.
  • Isolering af processer, f.eks. i spraytårn, for optimal effektivitet.
Cellesluse-DMN-rotary-valve-Coperion

Cellesluse fødevare

Coperion FXL (fuld adgang) udtrækningsanordninger til cellesluser er udviklet specielt til applikationer med strenge hygiejniske krav i fødevareproduktion. Disse systemer giver fri, uhindret adgang til Celleslusens indre Rotorblade for hurtig og nem rengøring eller inspektion. Det nyudviklede FXL-system er udstyret med sidemonterede lineære styrestænger, der gør det muligt at trække rotoren ud af huset med stor lethed og derefter geninstallere præcist uden at hindre adgangen til husets indre. Ved at bruge et hængsel kan den udtrukne rotor svinges til siden i forskellige positioner og skubbes bagud langs sværdet. Med disse individuelle muligheder kan både det inderhuset såvel som selve den drejelige rotor rengøres optimalt, selv under forhold, hvor pladsen er trang.

Cellesluse ZRD

Her vises en Coperions ZRD Hygienic Rotary Valve. Denne cellesluse er designet til sanitære, farmaceutiske, fødevarer og kemiske anvendelser, hvor kontaminering er et problem, og hyppig rengøring er påkrævet.

coperion rotary valves Cellesluse

Cellesluse unik sanitær

Cellesluse FXS fra Coperion i et unikt Sanitært produktdesign. Driftssikkerhed og holdbarhed.
Nem at rengøre: Hurtig, effektiv rengøring og inspektion på grund af optimal tilgængelighed.
Certificerede CIP-versioner (Cleaning in place) 

Vakuumtransportør med cellesluse

Vi laver kundetilpassede løsninger med PIAB vakuumtransportører og Cellesluser. Ved at sammenbygge er det muligt at lave unikke pneumatiske transportsystemer. Vi kan på den måde sikre større kapacitet ved at muliggøre kontinuerlig pneumatisk vakuumtransport. Vi kan forøge den lodrette transportlænge med 3 gange. Ring og hør nærmere. 

PIAB vacuum conveyor piflow med cellesluse

Martins omfattende erfaring, som dækker roller fra projektleder til produktionskoordinator hos anerkendte virksomheder såsom Labotek A/S, Lesjöfors AB, Sandvik Coromant og Sandvik Materials Technology, understreger hans brede faglige kompetence. Hans ekspertise i at lede projekter, optimere processer og drive vækst inden for hver organisation, beriger Provak med et unikt og værdifuldt perspektiv.

I sin tidligere stilling som salgsingeniør og produktchef, har Martin haft en nøgleposition i at udforme og specificere tekniske løsninger, med en dybdegående forståelse for automatisering gennem anvendelse af vakuumtransportører, vakuumteknologi, maskinteknik og implementering af Lean-processer. Denne baggrund bidrager væsentligt til Provak ved at sikre en integreret tilgang til at adressere og løse komplekse industrielle udfordringer.

Gennem Martins lederskab og tekniske indsigt, står Provak stærkt rustet til at møde fremtidens udfordringer med innovative løsninger, der ikke blot optimerer processer, men også bidrager til bæredygtig vækst og effektivitet for vores B2B-klienter.

Specialister i pneumatisk transport