Udvikling

For at trives i en handelsvirksomhed, må vi konstant forbedre vores færdigheder og omfavne innovation. Lad os forpligte os til at stræbe efter personlig og faglig vækst for at være foran industriens krav og lede mod en lysere fremtid for os selv og vores virksomhed..

Powder conveyor PIAB evolving ourselves

Vores Team

Martin-Tækker-Stifter-CEO

Martin Tækker

Stifter af selskabet. Ekspertise områder: Dimensionering og specificering af løsninger. Procesoptimeringer der giver værdi på arbejdsmiljø og efektivisering. Udspecificering og beregning af hvilke komponenter der skal bruges. Forståelse for de tekniske og hvilke udfordringer, der kan være i forskellige produktionsmiljøer. Optimering af processer i produktion med Lean som speciale, Udbredt forståelse for kundernes behov. Erfaring: 18 år i branchen. Produktchef, salgschef og projektleder. Hjælper fabrikker med optimeringer. Jeg afdækker kunders behov og tilpasser løsninger. OM: 47 år. Et veludført arbejde med tilfredse kunder, er kerneværdien. Passioneret golfspiller.

Poul-B.-Jakobsen

Poul B. Jacobsen

Partner i selskabet. Udvalgte ekspertise områder: Stor erfaring i at vurdere projekter, at tilrette sig viden og specialist i pulvertransport systemer. Stort netværk i branchen. Erfaring: 40 år i branchen, og er ejer af den rådgivende ingeniørvirksomhed: Process engineering A/S, der har deres hovedområder indenfor Energi & Renewables, Industri, Food & Biotech og Pharma. OM: 58 år. Entreprenør og kunstentusiast.

Fredrik Bjoernsson Provak

Fredrik Bjôrnsson

Ekspertise områder: Særdeles erfaren person, når der skal installeres og indkøres pulvertransport løsninger og ergonomiske løfteanordninger. Kan udforme og designe nye systemer som passer til fabrikslayout. Specialist i modulopbygget vakuumtransport løsninger. Ekspert i mekanisk konstruktion og kompressorer. Erfaring med elektriske styringer PLC. Erfaring: 18 år i branchen med montagearbejde og løsninger dertil. OM: 41 år. Kerneværdi: veludført montagearbejde.

Joergen.B.Jensen

Jørgen P. Jensen

Udvalgte ekspertise områder: Marketing specialist. Programmering og optimering af hjemmesider - SEO, Google, Content marketing Erfaring: 25 år med web programmering OM: 55 år. Webnørd og passioneret golfspiller

Michaela Hansen oekonomi

Michaela Hansen

Ekspertise områder: Økonomi og rådgiver. Hjælper med regnskab og den daglige drift med bogholderi og registreringer af diverse Kunder og leverandører. 15 års erfaring i drift af virksomheder. Passioneret hestepige.

Vores Service

Vi hjælper kunder med procesoptimeringer med vakuum teknologi. Vi sikre en nem automatisering med rådgivning og installationsarbejde.

udvikler vakuumtransport med piab

Besøg af en udvikler

Vi tilbyder unikke kundetilpassede løsninger med specialister

Kontaktoplysninger til provak

Salg og Rådgivning

Førsteklasse rådgivning på alt vores udstyr. Vi tilbyder besøg af en konsulent

vakuumtransport testcenter

Serviceaftaler

Service og vedligeholdelse af nye og gamle anlæg

Service installation af procesudstyr PIAB

Montagearbejde

Montage og indkøring af nye anlæg og systemer.

Specialister i Vakuum

Ønsker du hjælp til procesoptimeringer , så tøv ikke med at kontakt os.