Udvikling

For at trives i en handelsvirksomhed, må vi konstant forbedre vores færdigheder og omfavne innovation. Lad os forpligte os til at stræbe efter personlig og faglig vækst for at være foran industriens krav og lede mod en lysere fremtid for os selv og vores virksomhed..

Powder conveyor PIAB evolving ourselves

Vores Team

Martin Taekker Stifter CEO

Martin Tækker

Stifter af selskabet. Ekspertise områder: Dimensionering og specificering af løsninger. Procesoptimeringer der giver værdi på arbejdsmiljø og efektivisering. Udspecificering og beregning af hvilke komponenter der skal bruges. Forståelse for de tekniske og hvilke udfordringer, der kan være i forskellige produktionsmiljøer. Optimering af processer i produktion med Lean som speciale, Udbredt forståelse for kundernes behov. Erfaring: 18 år i branchen. Produktchef, salgschef og projektleder. Hjælper fabrikker med optimeringer. Jeg afdækker kunders behov og tilpasser løsninger. OM: 47 år. Et veludført arbejde med tilfredse kunder, er kerneværdien. Passioneret golfspiller.

Poul B. Jakobsen

Poul B. Jacobsen

Partner i selskabet. Udvalgte ekspertise områder: Stor erfaring i at vurdere projekter, at tilrette sig viden og specialist i pulvertransport systemer. Stort netværk i branchen. Erfaring: 40 år i branchen, og er ejer af den rådgivende ingeniørvirksomhed: Process engineering A/S, der har deres hovedområder indenfor Energi & Renewables, Industri, Food & Biotech og Pharma. OM: 58 år. Entreprenør og kunstentusiast.

Fredrik Bjoernsson Provak

Fredrik Bjôrnsson

Ekspertise områder: Særdeles erfaren person, når der skal installeres og indkøres pulvertransport løsninger og ergonomiske løfteanordninger. Kan udforme og designe nye systemer som passer til fabrikslayout. Specialist i modulopbygget vakuumtransport løsninger. Ekspert i mekanisk konstruktion og kompressorer. Erfaring med elektriske styringer PLC. Erfaring: 18 år i branchen med montagearbejde og løsninger dertil. OM: 41 år. Kerneværdi: veludført montagearbejde.

Joergen.B.Jensen

Jørgen P. Jensen

Udvalgte ekspertise områder: Marketing specialist. Programmering og optimering af hjemmesider - SEO, Google, Content marketing Erfaring: 25 år med web programmering OM: 55 år. Webnørd og passioneret golfspiller

Michaela Hansen oekonomi

Michaela Hansen

Ekspertise områder: Økonomi og rådgiver. Hjælper med regnskab og den daglige drift med bogholderi og registreringer af diverse Kunder og leverandører. 15 års erfaring i drift af virksomheder. Passioneret hestepige.

Vores Service

Vi hjælper vores kunder med at optimere produktionen og samt vejlede til et bedre arbejdsmiljø

udvikler vakuumtransport med piab

Besøg af en rådgiver

Rådgivning og besøg på fabrikker

Kontaktoplysninger til provak

Salg og Rådgivning

Rådgiver i valg af de korrekte komponenter og løsninger

ser icon4

Serviceaftaler

Serviceaftaler og vedligeholde af anlæg

ser icon4

Installations arbejde

Installationer og indkøring af solgte anlæg og systemer.

Specialister i Vakuum

Ønsker du hjælp til procesoptimeringer , så tøv ikke med at kontakt os.