PIAB vacuum conveyor powderhandling provak

Pharma-industrien

Optimering af Procesteknologi til PharmaIndustrien med Piab’s Innovative Løsninger

Pulver og tabletter med PIAB vakuumtransportør

I pharmaindustrien hjælper vi både med at transportere pulver og de færdige tabletter. Vi kan skånsomt automatisk flytte færdige tabletter til pakkemaskine eller sortere. Vi vakuumtransporter uden at pulver eller de færdige tabletter bliver beskadiget. Læs mere her: Piab

.

Tabletter piller tranport dosering piab

Vakuumtransport til tabletter

Der er nu en stor succe med at bruge vakuumteknologi til at transportere sarte tabletter, introducerer Piab piFLOW®t, branchens første dedikerede tablettransportør. PiFLOW®t lover at revolutionere den automatiserede håndtering af tabletter og andre skrøbelige og værdifulde produkter og har innovativ og banebrydende ny teknologi (patent). Se proces tilbehør..

Pulverfyldning af tabletpresse

Automamtisk pulverfyldning med en simpel vakuumtranportør. Vi har her en Fette tabletpresser som bliver fyldt automatisk op til en niveausenser, der giver signal til vakuumtransporten om der mangler pulver i tabletpressen. Det hele er certificeret udstyr. EC1935 + 2.2 Certifikat + IQ OQ PQ Dokumenter: Installation Qualification, Operational Qualification and Performance Qualification

pulverdosering pharmaindustri vakuumtransport pulver tabletter

Martins omfattende erfaring, som dækker roller fra projektleder til produktionskoordinator hos anerkendte virksomheder såsom Labotek A/S, Lesjöfors AB, Sandvik Coromant og Sandvik Materials Technology, understreger hans brede faglige kompetence. Hans ekspertise i at lede projekter, optimere processer og drive vækst inden for hver organisation, beriger Provak med et unikt og værdifuldt perspektiv.

I sin tidligere stilling som salgsingeniør og produktchef, har Martin haft en nøgleposition i at udforme og specificere tekniske løsninger, med en dybdegående forståelse for automatisering gennem anvendelse af vakuumtransportører, vakuumteknologi, maskinteknik og implementering af Lean-processer. Denne baggrund bidrager væsentligt til Provak ved at sikre en integreret tilgang til at adressere og løse komplekse industrielle udfordringer.

Gennem Martins lederskab og tekniske indsigt, står Provak stærkt rustet til at møde fremtidens udfordringer med innovative løsninger, der ikke blot optimerer processer, men også bidrager til bæredygtig vækst og effektivitet for vores B2B-klienter.

Skånsom pneumatisk transport

Både pulverdosering eller tablet transport til Pharmaindustrien