Frequently Asked Questions

De hyppigste spørgsmål og svar

Hvor mange meter er det muligt at transportere pulver?

0 – 50 meter, hvis transportlængden ikke omfatter et lodret løft på mere end 5m, og produktdensiteten er mellem 0,5-1,0 kg.. Kapacitet Fra omkring 0,1 ton/t til omkring 15 ton/timen.

Kan der leveres IQ OQ PQ dokumentation?

Til piFLOW®premium kan vi levere denne dokumentation. Det er en skabelon, som skal udfyldes ved opstart og ved hjælp af manualen, der følger med forsendelsen.

Er der risiko for støveksplosion?

Ikke hvis instruktionerne i manualen følges. Alle Piab vakuumtransportører har et jordingspunkt og kan sendes med ATEX støv certifikat.

Kan PIAB vakuumtransportører bruges til at transpotere tabletter og kapsler?

Ja. Provak & Piab har erfaring med at transportere et stort udvalg af tabletter og kapsler uden at beskadige tabletterne.

Pulverblandings forhold?

Ved at have den rigtige blanding af luft og transporteret produkt. Dette opnås, hvorfra Piab vakuumtransportøren trækker materialet ved hjælp af vores feedadaptor tilbehør. Læs også vores presse dokument om pulverblandings forhold Kontakt Provak- for yderligere information.

Har provak & piab nogen garanti?

En fem års garanti er gyldig for komplette vakuumtransportører eksklusive elektromekaniske pumper og styringer.
En fem års garanti er gyldig for vakuumpumper undtagen elektromekaniske pumper, tilbehør og styringer.
Der er to års garanti for elektromekaniske pumper.
Et års garanti gælder for andre produkter.
Generelle garantiprincipper:
Piab garanterer mod fejl i fremstilling og materialer ved normal brug i et ordentligt miljø, når man følger instruktionerne for pleje, vedligeholdelse og kontrol beskrevet i den relevante Piab-manual.
Piab erstatter eller reparerer gratis defekte produkter, forudsat at disse returneres til Piab og anses for at være dækket af garantien.
Det er efter Piabs skøn, om et defekt produkt skal sendes tilbage til Piab til udskiftning, eller om reparationen skal udføres lokalt for Piabs regning.
Denne garanti omfatter ikke sliddele såsom filterelementer, tætninger, slanger, rørfittings, rørbøjninger, klemmeventiler (på linje med transporteret materiale), reduktionsgear osv.
Denne garanti omfatter ikke efterfølgende skader forårsaget af defekte produkter.