En del af PIAB Danmark

Oplev ekstraordinær rådgivning! Optimer din produktion med vores vakuumteknologier og ekstraordinær rådgivning.  Vi Gør dit valg nemt og sikkert. Vi er din pålidelige partner i automatisering med vakuum.

Hvorfor arbejde med os

Provak er en del af Piab Danmark.

Vi har specialiseret os i procesoptimering ved hjælp af vakuumteknologi. Provak blev grundlagt med en passion for at revolutionere procesvakuum med intelligente løsninger.

Med adskillige års erfaring inden for industrien har vi leveret et betydeligt antal skræddersyede løsninger både i Danmark og i udlandet. Provak blev etableret med det formål at forenkle arbejdsprocesser, og med mere end 18 års ekspertise inden for pulverhåndtering og automatisering er vi i stand til at opfylde dette mål. Vi har årligt besøgt over 150 kunder, hvilket har givet os indblik i de udfordringer, vores kunder står overfor. Gennem samarbejde med fabrikker, der producerer løsninger og komponenter til procesoptimering, har vi skabt et netværk af specialister, som Provak i dag tilbyder vores kunder.

Her kan du læse mere om løsningerne hos os.

Kontaktoplysninger til provak
Evolving automation

Mission

Vi har en ambition om at drive en sund og velrenommeret virksomhed, der hjælper vores kunder med at forbedre arbejdsmiljøet, reducere energiforbruget og øge indtjeningen gennem procesoptimering. Vi eliminerer støv og tunge løft for at skabe en sikker arbejdsplads. Hos Provak og PIAB stræber vi efter at udvikle vores kunder og bidrage til udviklingen af den automatiserede verden omkring os. Vi er engageret i at opfylde verdensmålene og støtte virksomheder i denne bestræbelse.

Vores ekspertise ligger inden for automatiserede proceskomponenter og løsninger, der muliggør transportapplikationer for vores kunder i en bred vifte af brancher, med særlig fokus på emballage, fødevarer, drikkevarer og den farmaceutiske industri.

  • Vi stræber efter et harmonisk samarbejde, hvor vi demonstrerer vores nærhed og ekspertise.
  • Vi er proaktive, pålidelige og følger projekter nøje fra begyndelsen til slutningen.
  • Vores mål er at bidrage til et sikkert og effektivt arbejdsmiljø.

PIAB Samarbejdspartner

Efter en lang rejse på det danske marked er vi stolte over at kunne kalde os samarbejdspartnere med PIAB AB. PIAB er en velrenommeret svensk producent og udvikler af vakuumkomponenter og automatiseringssystemer. Deres unikke løsninger inden for vakuumtransport af pulver og granulat er skabt med henblik på at opfylde de høje krav inden for energieffektivitet, produktivitet, fleksibilitet og miljøhensyn. I Danmark er PIAB især kendt for deres pålidelige vakuumtransportører til dosering af pulver.

PIAB er en global markedsledende leverandør og en del af Investor Group, med mere end 1200 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på 3.1 milliarder.

SP Technologies

SP Technologies, er et søsterselskab som har specieliseret sig i komponent salg og rådgivning til pulverhåndterings projekter. PROVAK kan tilbyde alle komponenter fra SP Technologies uden meromkostninger. Det hele er for at skabe tilpassede løsninger og komplette systemer til alle vores kunder. SP Technologies og PROVAK tilbyder  komponenter som cellehjulssluser (gennemblæsningssluse, gennemfaldssluse), to-vejsfordelerskiftesporspadeventil, sækketømmer- stationer, Bigbag tømme– og fyldestationer, manuel og automatisk afspærrings-ventiler, rørbøjninger med stor radius, rørkoblingerkonus og Y-stykker, slidstærke rørbøjninger, samt sigter og separatorer.

Process engineering A/S

Process Engineering er et søsterselskab, der er en velkendt rådgivende ingeniørfirma, der servicerer og rådgiver procesvirksomheder i både igangværende og fremtidige projekter. Igennem 20 år har de ydet deres ekspertise inden for en lang række brancher, hvilket gør, at de har særligt stærke kompetencer inden for Energy & Renewables, Industri, Food & Biotech og Pharma.

Viggo Hansen A/S

Viggo Hansen A/S designer, udvikler og producerer alt i smede- og maskinarbejde samt flytning af produktions og pakkelinjer. Viggo Hansen  producerer pulverdoseringsanlæg med doseringssnegle.
Deres pulverdoseringsanlæg er i stand til at transportere pulver med høj fugtighed.
Ud fra deres større maskinfabrik i Odense, hjælper Viggo Hansen A/S med svejseopgaver, tegninger og servicering af eksisterende og nye pulvertransport anlæg. 

Specialister i procesoptimering med vakuumteknologi

download catalog piab conveyor system

Vi Er Klar Til At Hjælpe Dig- Før, Under Og Efter Dit Næste Projekt