Vi forenkler og udvikler automatisering gennem progressive bæredygtige løsninger, der skaber en mere sikker og effektiv arbejdsplads- Vi repræsenterer PIAB danmark.

Værdi til kunden

Provak står for Procesoptimering med vakuum. Provak er startet med lysten til at gøre en forskel med intelligent  procesvakuum. Med en lang historik fra branchen, med et utal af leverede løsninger og med samarbejde i ind og udland, er kerneværdien i Provak lagt. Der er mere end 18 års erfaring i løsninger indenfor pulverhåndtering og automatisering. Der har årligt været over 150 kundebesøg, som har været med til at give indblik i de udfordringer kunder står med. Et samarbejde med fabrikker som producere løsninger og komponenter til procesoptimering, har givet mulighed for at samle et netværk af specialister som Provak i dag tilbyder vores kunder. Provak er i dag PIAB forhandler.  

Procesoptimering med vakuum.
  • Vi arbejder for et samarbejde i balance, ved at vise vores nærhed og kompetence.

 

  • Vi hjælper med at skabe en sikker og effektiv arbejdsplads

 

  • Vi er proaktive, leveringsdygtige og følger projekter fra start til slut. 

 

Vores mission

Vores mål er at drive et godt og sundt selskab, som hjælper kunder med at opnå et bedre arbejdsmiljø, mindske energiforbrug og en øget fortjeneste i gennem procesoptimeringer. Vi fjerner støv og tunge løft, så der kan arbejdes i en sikker virksomhed. Hos Provak stræber vi efter at udvikle vores kunder og i sidste ende den automatiserede verden omkring os. Vi vil imødekomme verdensmål og hjælpe virksomheder.

Vi specialiserer os i automatiserede proces- komponenter og løsninger for at muliggøre transportapplikationer for vores kunder i alle brancher med særlig opmærksomhed på emballage, fødevarer, drikkevarer og farmaceutiske industri.

Kontor provak besoegsadresse
Afspil video

 

Samarbejdspartner

Efter en lang rejse på det danske marked, er vi stolte af at kunne kalde os Partner med PIAB AB. PIAB forhandler. PIAB er en velkendt svensk fabrik og udvikler af vakuumkomponenter og systemer til automatisering. Deres unikke løsninger inden for vakuumtransportører til  pulver og granulat tager højde for de store krav, der er til energioptimering, effektivitet, omstilling og miljø. I Danmark er PIAB især kendt for de solide vakuumtransportører til pulverdosering.

En global verdensførende leverandør indenfor Investor Group med over 1000  ansatte på verdensplan og en omsætning på 2,5 mia.  Se mere på www.piab.com 

SP technologies

 

Samarbejdspartner

SP Technologies, er en udvalgt virksomhed, som har specieliseret sig i komponent leverancer til pulverhåndterings projekter. PROVAK kan tilbyde alle komponenter fra SP Technologies uden meromkostninger. Det hele er for at skabe tilpassede løsninger og komplette systemer til alle vores kunder. SP Technologies og PROVAK tilbyder  komponenter som cellehjulssluser (gennemblæsningssluse, gennemfaldssluse), to-vejsfordelerskiftesporspadeventil, sækketømmer- stationer, Bigbag tømme– og fyldestationer, manuel og automatisk afspærrings-ventiler, rørbøjninger med stor radius, rørkoblingerkonus og Y-stykker, slidstærke rørbøjninger, samt sigter og separatorer.

SP technologies
Viggo hansen maskinfabrik logo

 

Samarbejdspartner 

Viggo Hansen A/S designer, udvikler og producerer alt i smede- og maskinarbejde samt flytning af produktions og pakkelinjer. Viggo Hansen  producerer pulverdoseringsanlæg med doseringssnegle.
Deres pulverdoseringsanlæg er i stand til at transportere pulver med høj fugtighed.
Ud fra deres større maskinfabrik i Odense, hjælper Viggo Hansen A/S med svejseopgaver, tegninger og servicering af eksisterende og nye pulvertransport anlæg. 

Process enginering raadgivning af proces anlaeg

 

Samarbejdspartner

Process Engineering er et søsterselskab, der er en velkendt rådgivende ingeniørfirma, der servicerer og rådgiver procesvirksomheder i både igangværende og fremtidige projekter. Igennem 20 år har de ydet deres ekspertise inden for en lang række brancher, hvilket gør, at de har særligt stærke kompetencer inden for Energy & Renewables, Industri, Food & Biotech og Pharma.

Process enginering raadgivning af proces anlaeg