PIAB og PROVAK test faciliteter

Test faciliteter hos PIAB

PROVAK og PIAB tilbyder at udføre vakuumtransport test.  Kunder kan få testet deres Pulver eller granulat-ingredienser i vores test-center. Vi laver opstillinger og kan teste med vores forskellige vakuumtransportører, styringer vakuumejektorer, El- vakuumpumper,  sækkepåslag, sugelancer og cellesluser. 

Proof-of-concept

Test-centeret er placeret i Helsingborg, kun 60 minutter fra København. Her kan PROVAK teste transporten af materialer, såsom pulveriserede, granulerede eller tabletterede fødevareingredienser og -produkter, kemikalier, lægemidler og metalpulver. I industrier, der håndterer følsomme materialer, der er udsat for sundhedsrisici eller modtagelige for fugt og forurening, er det vigtigt at finde det rigtige transportudstyr. At få proof-of-concept fra vores ingeniører sikrer, at dine materialer kan transporteres sikkert, hygiejnisk og effektivt.

Her kan du se mere om:

Procesudstyr til fødevareindustrien

Procesudstyr til pharmaindustrien

PIAB og PROVAK_ Vi tester med kunders pulver ingredienser

Erfaringer

Mange materialer præsenterer unikke udfordringer, når det kommer til at sikre effektiv vakuumtransport. Designet af et system kræver en nøje forståelse af materialet, der skal transporteres, afstanden det skal tilbagelægge, eventuelle lodrette løft, og den optimale overførselshastighed. Piab har gennem de seneste 70 år demonstreret vores evne til at tilpasse vores teknologi til en bred vifte af materialer og transportopsætninger. Men på grund af den unikke karakter af hver applikation, kan det forblive det afgørende at udføre en proof of concept-test for at sikre optimal ydeevne.

Hjælp til at vælge det rigtige udstyr

Ved at tilbyde praktiske demonstrationer og  erfaringsudveksling med vores dedikerede applikations ingeniører, tilbyder vi en værdifuld indsigt i en række områder såsom montering, opsætning og reduktion af nedetid. Dette skaber en følelse af tryghed og tillid, når vi står over for valget af nye teknologier.

test faciliteter hos PIAB

"Vi stræber efter at levere den optimale løsning til vores kunder, understøttet af omfattende tests og dokumenterede resultater. Oplev innovationen og effektiviteten af Piabs vakuumtransportører!"