PIAB industri vakuum-transportører

Skaermbillede 2022 09 22 133815

Effektive og simple pneumatiske vakuumtransportører fra PIAB

PIAB vakuumtransportoer piFLOW 200

piFLOW industri 200

Vakuumtransportør i valset rustfri 304 stål. Kapacitet op til 1,5 tons/timen. 

piFLOW industri 600

piFLOW industri 600

Vakuumtransportør i valset rustfri 304 stål. Kapacitet op til 4 tons/timen. 

piFLOW industri 800

piFLOW industri 800

Vakuumtransportør i valset rustfri 304 stål. Kapacitet op til 7,0 tons/timen. 

Høj kapacitet

piFLOW®industri er en vakuumtransportør, der er meget udbredt i den generelle industri og nogle gange i den kemiske industri. Den har en høj kapacitet samt et lille fodaftryk. Denne transportør bruges ofte som et alternativ til mekaniske transportører, når der er behov for støvfri transport eller lav vedligeholdelse. En anden fordel er, at pumpen er baseret på COAX® teknologi, som er den mest energieffektive måde at producere vakuum på. Kapacitet op til 7,5 tons/t. Alle vakuumtransportører fås enten med en ejektordrevet vakuumpumpe eller med en mekanisk pumpe.

piFLOW industri 400 til pulvertransport
PIAB vakuumtransport af pulver til pakkemaskine

Simpel

Simpel installation med en PIAB
piFLOW®INDUSTRI vakuumtransportør fra PIAB, er designet med en fuld åben bundluge, som er en stor fordel når pulvermaterialet skal lukkes ud af vakuumtranportøren. Det vil sige at der ikke er nogen kegleform/ skrå sider som pulvermaterialet kan sætte sig fast på. Det har også den fordel, at hastigheden på gennemløbet/cyklusen bliver hurtigere og dermed en øgning i kapacitet.

PIAB piFLOW-INDUSTRI vakuumtransportør er fremstillet i AISI 304 rustfri stål Og leveres med en detaljeret manual på Dansk, Svensk, Tysk eller Engelsk. PIAB piFLOW-INDUSTRI vakuumtransportør er nemme at installere da alle montagedele, montageflange, pumpe, vakuumslange, sugelance eller feedadaptor mm.. leveres med som et komplet installations kit/sæt.

Sikkert og lukket system

Når der er behov for en mere robust, pålidelig og alsidig løsning til at transportere industrielle materialer, er piFLOW®i det bedste valg. Typiske materialer, der transporteres, omfatter rengøringsmidler, tørremidler, sand, industrisalt, tonerpulver, ler, chromoxid, aluminiumoxid, talkum, silica, cigaretfiltre, valnøddeskaller, affald, PVC-pulver, plastpiller, calciumcarbonat, methylcellulose, aluminiumoxidpulver, eller plastpiller/dele, og mange flere… piFLOW®i kan erstatte mekaniske transportører såsom kopelevator eller båndtransportører for at sikre et ergonomisk, støvfrit arbejdsmiljø uden åndedrætsrisici for operatørerne, især når de er farlige, giftige eller allergifremkaldende materialer der skal  transporteret.

Automatisering af din pulverhåndtering

download catalog piab conveyor system