Provak ApS

Vi specialisere os indenfor  procesoptimering med vakuum. Provak er startet med lysten til at gøre en forskel med intelligent Proces-Vakuum.

Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og har leveret et stort antal løsninger i ind- og udland.

Provak ApS sat i verden for at gøre procesarbejde nemmere, og med mere end 18 års erfaring i løsninger indenfor pulverhåndtering og automatisering er vi i stand til at leve op til dette mål.

Der har årligt været over 150 kundebesøg, som har været med til at give indblik i de udfordringer kunder står med. Et samarbejde med fabrikker som producere løsninger og komponenter til procesoptimering har givet mulighed for at samle et netværk af specialister som Provak i dag tilbyder kunder. PIAB er en del af vores tilbud til vores kunder.

En del af PIAB Danmark

Efter en lang rejse på det danske marked, er vi stolte af at kunne kalde os Partner med PIAB AB. PIAB er en velkendt svensk fabrik og udvikler af vakuumkomponenter og systemer til automatisering. Deres unikke løsninger inden for vakuumtransportører til pulver og granulat tager højde for de store krav, der er til energioptimering, effektivitet, omstilling og miljø. I Danmark er PIAB især kendt for de solide vakuumtransportører der kan transportere og dosere pulvermaterialer internt på fabrikker.

En global verdensførende leverandør indenfor Investor Group med over 1200 ansatte på verdensplan og en omsætning på 3.1 mia.

PIAB salg

Vores mission

Vores mål er at drive et godt og sundt selskab, der hjælper kunder med at opnå et bedre arbejdsmiljø, mindske energiforbrug og en øget fortjeneste i gennem procesoptimeringer. Vi fjerner støv og tunge løft, så der kan arbejdes i en sikker virksomhed. Hos Provak stræber vi efter at udvikle vores kunder og i sidste ende den automatiserede verden omkring os. Vi vil imødekomme verdensmål og hjælpe virksomheder.

Vi specialiserer os i automatiserede proces- komponenter og løsninger for at muliggøre transportapplikationer for vores kunder i alle brancher med særlig opmærksomhed på emballage, fødevarer, drikkevarer og farmaceutiske industri.

  • Vi stræber efter et harmonisk samarbejde, hvor vi demonstrerer vores nærhed og ekspertise.
  • Vi er proaktive, pålidelige og følger projekter nøje fra begyndelsen til slutningen.
  • Vores mål er at bidrage til et sikkert og effektivt arbejdsmiljø.
Vaerdi provak 2

Samarbejde

Et del af noget større 

PIAB salg
Provak-procesoptimering-logo
Process enginering raadgivning af proces anlaeg
SP technologies
Viggo hansen maskinfabrik logo
ako pinch valves

Vi er Specialister i processer med Vakuum