sugekop til poser

PIAB Sugekopper

Oplev førsteklasse rådgivning! Optimer din produktion med vores sugekopper. Gør dit valg nemt og sikkert med  førsteklasses rådgivning. Vi er  din pålidelige partner i automatisering med vakuum.

Fordele ved sugekop håndtering

Materialehåndtering med sugekopper er en enkel, billig og pålidelig teknik. Det er derfor en løsning, der er værd at overveje, inden du går over til mere komplicerede metoder. Sugekopper kan løfte, flytte og holde genstande, der kun vejer et par gram op til flere hundrede kilo.

Sugekopper til robotgriber

Sugekopper til poser

Meget fleksible sugekopper til posehåndtering. Sugekopper med speciel læbe der griber næsten alle poser. Sugekoppen har meget høj friktion og skaber tæthed. stort flow i sugekoppen med stor åbning til luften igennem gevindfæste. 

Stærke fleksible sugekopper

Sugekopper til papkasser og svære ujævne overflader. Meget slidstærkt materiale (polyurethane) med en blød læbe og fleksibel krop. unikke sugekopper der anbefales til temperatur i mellem 10-30 grader. mange gevindstørrelser at vælge imellem. Diameter fra 10-110 mm. 

Sugekopper til papkasser PIAB
piab baelg sugekopper

Standard Sugekopper

Vores standard sugekopper er i silikone eller Nitril-PVC gummi. Fås i flad eller med bælg. Mange forskellige gevindstørrelser til befæstelse af sugekopperne. Lig mærke til at alle gevind kan genbruges, så det kun er sugekoppen som bliver slidt og skal genbestilles.

Alle sugekopper er lagervare! 

Byg nemt din robotgriber

Vi tilbyder alle dele til at bygge en robotgriber med sugekopper, vakuumejektor, aluminiumsprofiler, beslag og fjederfæster mm.. 

vacuum gripper suction cup

Martins omfattende erfaring, som dækker roller fra projektleder til produktionskoordinator hos anerkendte virksomheder såsom Labotek A/S, Lesjöfors AB, Sandvik Coromant og Sandvik Materials Technology, understreger hans brede faglige kompetence. Hans ekspertise i at lede projekter, optimere processer og drive vækst inden for hver organisation, beriger Provak med et unikt og værdifuldt perspektiv.

I sin tidligere stilling som salgsingeniør og produktchef, har Martin haft en nøgleposition i at udforme og specificere tekniske løsninger, med en dybdegående forståelse for automatisering gennem anvendelse af vakuumtransportører, vakuumteknologi, maskinteknik og implementering af Lean-processer. Denne baggrund bidrager væsentligt til Provak ved at sikre en integreret tilgang til at adressere og løse komplekse industrielle udfordringer.

Gennem Martins lederskab og tekniske indsigt, står Provak stærkt rustet til at møde fremtidens udfordringer med innovative løsninger, der ikke blot optimerer processer, men også bidrager til bæredygtig vækst og effektivitet for vores B2B-klienter.

Specialister i vakuum

Oplev førsteklasses rådgivning