Provak-Vakuumtransport-pulver-dosering-i-foedevareindustrien-PIAB

Procesudstyr til fødevareindustrien

Brugervenlighed og funktionalitet med PIAB vakuumtransport

“Sikre og hygiejniske løsninger til fødevareindustrien”

Vores pneumatiske  pulvertransport fra PIAB.com-sortiment garanterer overholdelse af høje hygiejne- og sikkerhedsstandarder i fødevare- og drikkevareindustrien. Med modulopbygget design skræddersyer vi løsninger efter dine specifikke behov, samtidig med at vi opfylder kravene fra myndigheder som FDA, EU1935/2004, EC No. 10/2011 og ATEX. Hvert produkt leveres med en detaljeret overensstemmelseserklæring, der sikrer ikke kun overholdelse af standarder, men også skræddersyede løsninger til din virksomheds unikke krav. Vælg os for sikker og effektiv produktion. 

Fødevaregodkendt procesudstyr til pulverdosering EU19352004

Skånsom pulver og granulat håndtering

Pulver og ingredienser i fødevareindustrien er et stort område. Når vi skal transportere og dosere pulver, kan det være vigtigt at blandingsforhold i pulveret er det samme, før og efter vakuumtransporten fra PIAB har ført pulveret igennem en rørledning eller slange. Og det er også vigtigt at vi gør det på en pålidelig og skånsom måde, så pulveret eller ingredienserne ikke bliver beskadiget . 

I produktionen af instant food såsom tørre supper, nudler, saucer osv. er materialerne ofte støvede og kan være fede, så det er afgørende at bruge udstyr, der er let at rengøre og giver mulighed for hurtig skift mellem produkter. For visse materiale- blandinger vil tæt Dense-phase bidrage til at minimere adskillelse. Vores vakuumtransportører er designet som et lukket system, der vil bidrage til at øge produktiviteten samt sikre medarbejdernes sundhed og sikkerhed. 

skånsom Pneumatisk transport med vakuum til mælkepulver
PIAB-pulvertransport-fødevare-ingredienser-vakuum

Funktionalitet med PIAB

Den ultimative  procesoptimering til fødevareindustrien, når der er ekstra krav til at skulle transportere mange forskellige typer pulver eller ingredienser. Vi har sammen med PIAB udviklet et unik vakuumtransportsystem som er selvoptimerende. 

piFLOW®p SMART er en  vakuumtransportør målrettet primært til industrier, der håndterer mange forskellige materialer og/eller dem, hvor der skal foretages hyppige ændringer på materialerne som skal transporteres. piFLOW®p SMART bruger maskinlæring til automatisk at tune processen, hvilket resulterer i et fejlfrit flow af materialer. Smart nok til at konfigurere sig selv og hurtigt justere indstillinger under hensyntagen til miljøforhold som temperatur og fugtighed, den slår selv den mest erfarne operatør hver gang! kræver minimal vedligeholdelse.

Brugervenlighed med PIAB

Menneskelig fokus med en PIAB: Nem vedligeholdelse, hygiejnisk og sikker for menneskelig interaktion. For mange af de nutraceutiske produkter er kravene i fødevareindustrien lige så høje som i medicinalindustrien med lignende udfordringer såsom krydskontaminering og støvdannelse. Piabs piFLOW-premium vakuumtransportører er designet til at løse disse udfordringer. Da der er behov for ofte skift af pulvermaetrialer er det vigtigt at have transportudstyr, som er alsidigt, nemt at rengøre og kan imødekomme en hurtig omskiftning. Vi tilbyder også fødevaregodkendte løfteudstyr som vakuumløfteåg,  vakuumsugekopper og linearteknik. 

.

Vakuumtransport-pulvertransport-pneumatisk-transport-PIAB

Rengøring og hygiejne med PIAB

Typiske materialer, der transporteres med vakuumtransportører er sukker, salt, mel, kaffe tee, Gluten, mælkepulver, vitamin, protein, Amino, nødder, cacao, ost, mandler, mùsli, cornflakes, majs, sesam, Slik og folinsyre.  Da der er behov for ofte skift af matrialer er det vigtigt at have udstyr, som er alsidigt, nemt at rengøre og kan imødekomme en hurtig omskiftning.

Videoen viser hvor hurtigt og nemt vores  PIAB vakuumtransportør, kan skilles i få dele, så den nemt kan rengøres uden brug af værktøj.

Godkendt og certificeret

Vores udstyr er certificeret indenfor fødevaregodkendelser og designet til nem rengøring. 

Fødevare- og drikkevareindustrien fokuserer på hygiejnisk og sikker produktion, der opfylder de strenge krav fra FDA, EU, ATEX og andre krav uden at gå på kompromis med sundhed, sikkerhed eller produktkvalitet. Piabs innovative produkter og løsninger er modulopbyggede i design og sikrer den højeste kvalitet af færdigvarer.

  • FDA, USDA 
  • EC no. 1935/2004
  • EC no.  10/2011
  • ATEX støv zone 20/21/22. 
  • ATEX gas zone 0/1/2
pulverhaandtering i foedevarebranchen

Martins omfattende erfaring, som dækker roller fra projektleder til produktionskoordinator hos anerkendte virksomheder såsom Labotek A/S, Lesjöfors AB, Sandvik Coromant og Sandvik Materials Technology, understreger hans brede faglige kompetence. Hans ekspertise i at lede projekter, optimere processer og drive vækst inden for hver organisation, beriger Provak med et unikt og værdifuldt perspektiv.

I sin tidligere stilling som salgsingeniør og produktchef, har Martin haft en nøgleposition i at udforme og specificere tekniske løsninger, med en dybdegående forståelse for automatisering gennem anvendelse af vakuumtransportører, vakuumteknologi, maskinteknik og implementering af Lean-processer. Denne baggrund bidrager væsentligt til Provak ved at sikre en integreret tilgang til at adressere og løse komplekse industrielle udfordringer.

Gennem Martins lederskab og tekniske indsigt, står Provak stærkt rustet til at møde fremtidens udfordringer med innovative løsninger, der ikke blot optimerer processer, men også bidrager til bæredygtig vækst og effektivitet for vores B2B-klienter.

Specialister i vakuum-transport

download catalog piab conveyor system