PIAB Vakuumtransportør piFLOW®industri

piFLOW®industri er en vakuumtransportør, der er meget udbredt i den generelle industri og nogle gange i den kemiske industri. Den har en høj kapacitet samt et lille fodaftryk. Denne transportør bruges ofte som et alternativ til mekaniske transportører, når der er behov for støvfri transport eller lav vedligeholdelse. En anden fordel er, at pumpen er baseret på COAX® teknologi, som er den mest energieffektive måde at producere vakuum på. Kapacitet op til 7,5 tons/t. Alle vakuumtransportører fås enten med en ejektordrevet vakuumpumpe eller med en mekanisk pumpe.

PIAB vakuumtransport af pulver til pakkemaskine

→Simpel installation med en PIAB

piFLOW®INDUSTRI vakuumtransportør fra PIAB, er designet med en fuld åben bundluge, som er en stor fordel når pulvermaterialet skal lukkes ud af vakuumtranportøren. Det vil sige at der ikke er nogen kegleform/ skrå sider som pulvermaterialet kan sætte sig fast på. Det har også den fordel, at hastigheden på gennemløbet/cyklusen bliver hurtigere og dermed en øgning i kapacitet.

PIAB piFLOW-INDUSTRI vakuumtransportør er fremstillet i AISI 304 rustfri stål Og leveres med en detaljeret manual på Dansk, Svensk, Tysk eller Engelsk. PIAB piFLOW-INDUSTRI vakuumtransportør er nemme at installere da alle montagedele, montageflange, pumpe, vakuumslange, sugelance eller feedadaptor mm.. leveres med som et komplet installations kit/sæt. 

→Pulverfyldning af posemaskiner

 piFLOW®INDUSTRI vakuumtransportør fra PIAB, kan udføre processen pulverfyldning af posemaksiner eller pakkemaskiner i den gennerelle industri. Der tilbyder vi også her, et komplet Stand alone kit, så vi gør det nemt og hurtigt at installere. I dette tilfælde har vi leveret et lille sækkepåslag som sugepunkt, vakuumslange, piFLOW-INDUSTRI med trykluftdrevet vakuumpumpe (kapacitet 2 tons/timen) , Niveausensor til automatisk fyldning, pneumatisk styring for sensor, automatisk filterchok/rens og vakuumejektor pumpe.

piFLOW industri PIAB pulvertransport
piFLOW industri PIAB pulvertransport pulverdosering

→PIAB montering med svingarm

piFLOW®INDUSTRI vakuumtransportør fra PIAB monteret med svingarms princip, så hele vakuumtransportøren kan svinges væk fra tanken som pulveret skal ned i. Det er gjort så man manuelt også kan åbne lugen til tanken, efter man har svinget vakuumtransportøren til siden. 

Dette er for at vise, at der er mange muligheder for montering. Der er ingen bevægelige dele som kan beskadige en operatør eller personale. Derfor kan installationer være kreative inden for rammerne sikkerhed kommer altid først. Provak hjælper meget gerne med at fremstille specielle montagebeslag, overgangsflanger, svejseflanger eller andet smedearbejde/montagearbejde.

Alle vores piFLOW vakuumtransportører kommer med manualer der viser hvordan vakuumtransportøren og slange skal jordes, så statisk forbindelser undgås. 

Detaljer

Når der er behov for en mere robust, pålidelig og alsidig løsning til at transportere industrielle materialer, er piFLOW®i det bedste valg. Typiske materialer, der transporteres, omfatter rengøringsmidler, tørremidler, sand, industrisalt, tonerpulver, ler, chromoxid, aluminiumoxid, talkum, silica, cigaretfiltre, valnøddeskaller, affald, PVC-pulver, plastpiller, calciumcarbonat, methylcellulose, aluminiumoxidpulver, eller plastpiller/dele, og mange flere… piFLOW®i kan erstatte mekaniske transportører såsom skovlelevatorer eller båndtransportører for at sikre et ergonomisk, støvfrit arbejdsmiljø uden åndedrætsrisici for operatørerne, især når de er farlige, giftige eller allergifremkaldende materialer bliver formidlet. piFLOW®i-serien består af modeller med 6, 8, 14 og 28 l [0,21, 0,28, 0,49, 0,99 ft³] batchvolumener, som kan transportere op til 7,5 tons/t [15 000 lbs/h]. De er designet med et rustfrit stålhus (ASTM 304L). Alle dele, der er i kontakt med de transporterede materialer (transportørlegemet og tætninger) er i overensstemmelse med EC-nr. 1935/2004 og EF nr. 10/2011; ATEX Dust-certificering er tilgængelig, afhængigt af konfigurationen. Denne serie fås med to forskellige automatiseringsniveauer. Standardversionen, som er en ligetil, pålidelig vakuumtransportør. I modsætning hertil har BVO eller Batch Volume Optimization en niveausensor for at lette opsætning af batchvolumen, hvilket fører til en kortere mængde af transportbåndsopsætning ved materialeskift og sikrer et højere driftssikkerhedsniveau ved at reducere muligheden for menneskelige fejl.

 • En omkostningseffektiv løsning for enhver industri, der ønsker at automatisere den manuelle materialehåndteringsproces for forbedret produktion
 • Vores COAX®-teknologi, den mest energieffektive måde at producere vakuum på, bruges i pumpen.
 • ATEX støv certificeret efter behov.
 • Stålkvalitet ASTM 304 (rustfrit stål), bejdset overfladebehandling.
 • Antistatisk filter og tætninger.
 • Automatisk filterrensning.
 • Venlig montering og nem at bruge.
 • Høj kapacitet med et lille fodaftryk.

Chemical

 • Kemiske industri
 • Fodertablet pressere
 • Emballage maskiner
 • Fodringsblanding / Blandingsenheder
 • Genanvending processer

Ser under tilbehør / udvalg

Piabs seneste vakuumtransportør fordobler transportkapaciteten sammenlignet med konventionelle transportører. Fuld åbning maksimerer materialegennemstrømningen. Et omkostningseffektivt alternativ på markedet. ATEX støvklassificeret. Udstyret med COAX®-patroner – den mest energieffektive måde at producere vakuum på. Nemt at øge/mindske antallet af COAX® patroner. COAX®-patroner kan give tre gange mere vakuumflow end konventionelle systemer. Modulært design. Let at montere og afmontere. Nem at rengøre.

Salt, sukker, peber, kanel
Nødder, Mandler, Pekannødder,Valnødder
Calciumkarbonat
Carbon BlackCitronsyre
Citronsyre Kakaopulver
Kakaopulver Kaffe
Kaffemajs måltid
MajsmelKrummegummi
Krumme gummi Diatoméjord
Mel
FlyveaskeFumed Silica
SilicaGarnet
Granatkorn
Korn
Hamhydreret kalk
Hydreret kalkmælkpulver
Mælkepulver Plast
Plast Kaliumkarbonat
Kaliumkarbonatpulver
Pulver Ris
Rissalt
SaltSilica Sand
Silica SandSoda Ash
SodaaskeNatriumsulfat
Natriumsulfatstivelse
Stivelsessukker
SukkerSvovl
SvovlTalc
TalkTitaniumdioxid

Pulver til vakuumtransport system