Kundetilpassede Løsninger

Her er der bare lidt af de mange løsninger der kan laves med vores vakuumtransportører. Der er mange muligheder for at lave unikke tilpassede løsninger. Vi har som udgangspunkt vores standard udstyr vi tilbyder fra PIAB og tilpasser til udstyret de enkelte opgave. Men vi laver også mere specialdesignet udstyr. Vi har en lang historik af leverede udstyr og løsninger. Vores netværk af fabrikker og specialister vil tilbyde sikre løsning med overholdelse af standarder. 

Vakuumtransport

→Vakuumtransport til beholder

Mange af vores opgaver, går ud på at fylde en Beholder/tank, Mixer eller blander. I dette tilfælde er det en modtagerbeholder som står på vejeceller, så der er styr på hvor meget pulver der doseres ned i  en Mixer under gulvplan.

Vakuumpumpen er en mekanisk pumpe, som er placeres i et andet rum. PIAB vakuumtransportøren er en piFLOW premium, som er fremstillet i  rustfri 316L. Automatisk filterrens indbygget. Pneumatisk styring monteret.

Løsning:  Hygiejnisk design, med vakuumtransport.

Godkendelser: FDA, EC No 1935/2004 og EC No 10/2011.  ATEX støv, zone 20 & 22 certificeret.

Automatisering med Vakummtransport

→Automatisering med Vakummtransport.

Man møder ofte pulvermatieriale, som stiller ekstra krav til udstyr. Her er det ekstra fint & besværligt pulvermateriale som sætter sig fast i filter og gør at kunden ofte skal skifte og rengøre filter. Vi laver en løsning, hvor vi bruger vores standard udstyr, men laver et design hvor vi deler modtager-beholder og filter. En god løsning som stadig holder udstyret enkelt og standard. Kunden er meget tilfreds, og de har ikke skiftet filter siden. 

Løsning: Støvfri Vakuumtransport med næsten Ingen vedligeholdelse. 

Godkendelser: ATEX støv certificeret. 

→Pulverdosering til pakkemaskine

Når der skal fyldes pulver i en pakkemaskine, er der mange mekaniske transport løsninger, der kan klare opgaven, som skruetransportør, eller kopelevator. Det kræver dog meget plads på fabrikken og er en fordyret løsning. Her er det en stor fordel med vakuumtransport, da det ikke kræver ekstra plads på fabrikken, og vi nemt kan automatisere fyldningen af pulveret. En niveausensor registrere og aktivere vores styring som sætter vakuumtransporten igang. På den måde bliver fyldningen 100% automatisk. Vi kan gøre det hygiegnisk, sikkert i Atex områder. nemt at vedligeholde og rengøre. 

Løsning:  Hygiejnisk, Automatisk, Lille fodaftryk. 

Godkendelser: FDA, EC No 1935/2004 og EC No 10/2011.  ATEX støv, zone 21 certificeret. 

PIAB Conveyor transport pulver pneumatisk scaled
vakuumpumper til pulvertransport med PIAB

→Skånsom Vakuumtransport med stor kapacitet.

Vi tilbyder gerne test på vores laboritorie, hvor vi sikre at vi kan leve op til de krav der stilles. Her er der leveret to ens vakuumtransport systemer, som sikre stor kapacitet uden at beskadige produktet, som i dette tilfælde såfrø majskorn. Da der er tale om større kapacitet på lang aftand, og at udstyret skal være i drift 12 timer i døgnet, tilbydes mekansike vakuumpumper placeret lige under vores vakuumtransportører (se billedet). Vakuumventiler styre on/off for vakuum. Vores mekaniske vakuumpumper er Oliefri lamelpumper i meget høj kvalitet, da der altid er krav om driftsikkerhed på vores løsninger. 

Løsning:   Sikkerhed / funktionalitet / skånsom vakuumtransport.

Godkendelser: Overensstemmelseserklæringer

→Feedpoint / sugepunktet

Det første der er vigtigt at tage stilling til, er hvordan sugepunket skal udformes. Vi tilbyder en række standard udstyr til at sikre et pålidelig sugepunkt. Vi har flere udgaver af feedadaptor med justerbar bæreluft, vi har flere sugelancer, konus udløb og vist her på billedet har vi cellesluser som kan monteres under silo eller tanke. Cellesluser kan vi også bruge under vores PIAB vakuumtransportør, så vi har en kontinuerlig dosering. 

Løsning:  Driftsikker pneumatisk transport

Godkendelser: FDA, EC No 1935/2004 og ATEX støv certificeret. 

Cellesluse til pneumatisk transport
Vakuum

→Pulverdosering fra Sække

Der er ofte opgaver på pulver som skal håndteres fra sække. Der kan være papirssækker eller plastik sække. Vi tilbyder flere sækkepåslag, som er en sikker måde at have som et Feedpoint. Vores standard sækkepåslag passer perfekt til vores vakuumtransportører. 

Løsning:  Hygiejnisk design. Sikkerhed. 

Godkendelser: EC No 1935/2004 og EC No 10/2011.